AZ ERZSÉBET TÁBOROKRÓL

 

Kedves Kollégák!

A beérkezett jelzések alapján a tegnapi nap folyamán az Erzsébet táborok ügyében egyeztetést folytattunk Hajnal Gabriellával a Klebelsberg Központ vezetőjével.

A következő információkat kaptuk:

  • Az önkormányzatok által szervezett táborokba csak önkéntes alapon lehet jelentkezni. Ebben az esetben az intézményvezető dönthet, hogy a szabadság terhére vagy a szabadság megszakításával (mivel nem a KK szervezi) látható el a feladat.
  • A tankerületek vezetőinek jelezte a KK vezetése, hogy az Erzsébet-táborok (települési) lebonyolításába vonjanak be minden pedagógust 3-5 nap időtartam erejéig.
  • Az ottalvós táborokba csak önkéntes jelentkezés alapján lehet küldeni pedagógusokat, ott is a szabadságot meg kell szakítani.
  • A táborok idejére a szabadságot meg kell szakítani, nem lehet az Erzsébet táborokban való részvételt a szabadságok terhére elrendelni (nem is rendelhet el a munkáltató a szabadság ideje alatti munkavégzést).
  • Megszakítás esetén a szabadságolást előbb meg kell kezdeni (június 20-tól már lehet szabadságot kiadni), hogy minden pedagógus ki tudja venni az éves szabadságát.
  • A helyi táborokra 25.000 Ft CBA utalványt, míg az ott alvós táborokra 100.000 Ft CBA utalványt kapnak a pedagógusok.
    (A PSZ megalázóan alacsony bérezésnek tartja ezt az összeget!). További egyeztetést folytatunk az ügyben, hogy ne csak CBA utalvány legyen, mert nincs minden településen CBA üzlet.
  • Az elmúlt évi kiírás nem érvényes erre a tanévre, nem is lehet rá hivatkozni.
  • A munkavégzés elrendelését írásban kérjék a kollégák az intézményvezetőtől.

Kérjük, azonnal jelezzétek a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, mely tankerületi intézményekben akarják a szabadság terhére elrendelni a táboroztatást, hogy a monitoring rendszeren keresztül jelzéssel tudjunk élni!

Segítségetek és együttműködéseteket előre is köszönjük!

Keresés

Eseménynaptár

Június 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Bérnyomásmérő

Pedagógusok Lapja Online

 

pedlap

Pedagógusok Szakszervezete Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete - 2019